• Zeehaven Zilveren Trawlertoernooi bij IJVV Stormvogels

  Stormvogels is er al weer aan begonnen. Vorige week zaterdag 20 augustus vond de 3e editie van het Willem Haasnoottoernooi voor overige senioren plaats. Dit toernooi, vernoemd naar de te vroeg overleden rasvrijwilliger en oud voorzitter Willem Haasnoot, was andermaal een succes. Breedtesport, gezelligheid en sportieve  rivaliteit. De elementen binnen Stormvogels waar Willem altijd hoog over op gaf en waar hij ook zijn energie in wilde steken. Het ging hem altijd om de ontwikkeling van zijn cluppie in de breedte.  De teams van, IJmuiden, Terrasvogels en Stormvogels namen het in een sportieve strijd tegen elkaar op. Willem kan trots zijn het was allemaal weer zeer geslaagd.

  Op zaterdag 27 augustus as het traditionele Zeehaven Zilveren Trawlertoernooi. Dit jaar gaan bij de mannen andermaal VSV (zat), IJmuiden, Velsen (zondagselectie combinatie) en Stormvogels met elkaar een sportief gevecht aan. Zij gaan bepalen welke club met onze trots (De Zilveren Trawler) op de foto mag en een fraai geldbedrag mee naar huis gaat krijgen. Bij de vrouwen strijden Velsen, IJmuiden, DSS en Stormvogels  om de  overwinning. Ook zullen 3 walking voetbal teams laten zien wat zij op hun leeftijd nog waard zijn. Dit alles tussen 1100 uur en 1600 uur.

  We zijn andermaal erg trots op ons regionale deelnemersveld. Allemaal  verenigingen met een schitterende historie. De mannen en vrouwen ploegen gaan elk in hun poule  bepalen wie zich de koning(in) van de voorbereiding mag noemen

  De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie naar de 1e klasse, een zilveren replica van de trawler IJM30 van de IJmuider Vishandelsvereniging en de Redersvereniging.  Deze prijs is symbolisch te winnen. Aanvang van de wedstrijden is 11.00 uur en de prijsuitreiking is voorzien rond 1700 uur.  Uiteraard zullen de gebakken vis en de BBQ niet ontbreken en is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje en live muziek na te praten over de resultaten van het Zeehaven Zilveren Trawlertoernooi. Wij zien u graag verschijnen op sportpark Zeewijk bij het aanschouwen van de eerste regionale krachtproeven in de aanloop naar de competitie. Uiteraard danken wij als Bestuur van IJVV Stormvogels de sponsoren van dit toernooi, Zeehaven IJmuiden NV, Swanlake Consultants en rederij Cornelis Vrolijk.

  Stormvogels is klaar voor een mooi, nieuw, sportief en plezierig seizoen.

   

rfwbs-slide