• Willem Jongsma overleden!

  Geschokt zijn wij door het bericht van het zeer onverwachte overlijden van Willem Jongsma.
  Willem stond midden in het leven en was actief op vele fronten. Zo ook bij Stormvogels. De afgelopen jaren als mede bestuurder van de Vrienden van Stormvogels, maar Willem heeft altijd zijn blauwe hart gevolgd.
  In zijn jongere jaren, als onderwijzer van de Bosbeekschool, was hij jarenlang vrijwilliger bij Stormvogels. Als Jeugdsecretaris en als jeugd coördinator blies hij zijn partijtje mee. Samen met zijn vriend en collega onderwijzer Cock Terhorst maakte hij, onder de bezielende leiding van jeugdvoorzitter Ko Kaldenbach, deel uit van onze jeugdcommissie. Ook toen al was Willem niets te veel. De grote jeugdafdeling van Stormvogels in die tijd kende vele uitdagingen, en Willem was altijd van de partij. Bij de vele jeugdevenementen en toernooien op sportpark Zeewijk maar ook bij de jaarlijkse weektrip met de jeugd naar het kampeerterrein van Staatsbosbeheer in Stroe was hij actief aanwezig.
  Ook in de tussenliggende periode bleef Willem zijn blauwe hart volgen en bezocht meer dan regelmatig zijn Stormvogels, waarin hij zelf ook als voetballer speelde in het mateloos populaire achtste seniorenteam 8 populair, genoemd naar en gesponsord door de (snack)bar nabij de sluizen van IJmuiden.
  Willem was een sociaal bewogen man, vriendelijk, rustig en met humor. Zo verrichte hij al zijn activiteiten, gewoon om anderen te helpen. En opeens is hij weggerukt uit dit leven. Wij zullen hem missen. Wij condoleren zijn vrouw Lotte , familie en vrienden en wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies!

  Bestuur, vrienden en leden van IJVV Stormvogels

rfwbs-slide