• Vrijwilliger van de week ‘In het zonnetje’  ‘Wim Krijger’

  Ons aller Wim, ook zo’n stabiele factor voor de vereniging.

  Hij is er zo goed als altijd en kom je om stipt 10 uur binnen wandelen, dan staat Wim klaar met de koffie en schenkt dit met liefde voor een ieder in.

  72 jaren jong en vroeger met veel plezier gekorfbald, eerst bij Neptunus, later bij DKV (in het 3e). Korfballen was op zaterdag en op de zondagen begon hij op zijn 14e / 15e met voetballen, samen met o.a. Co De Jong, Arie Glas en Piet Groeneveld. Wim was altijd middenvelder.

  Eerlijk als hij was, gaf hij na een paar jaar aan gewoon geen zin meer te hebben in voetbal, althans in het zelf spelen. Hij stopte, maar is daarna altijd gebleven als supporter. Hij ging altijd mee met het 1e.

  Wim heeft altijd bij de Hoogovens gewerkt bij het spooronderhoud, veelal de wissels schoonmaken. Dit tot zijn 62e, toen kon hij met pensioen. En ga je je dan vervelen? Nee hoor, zijn zus belde Jan Van der Stelt met de vraag of Wim vrijwilliger bij de club kon worden … en zo geschiedde!

  Wim is er zo goed als altijd. En hij is goud waard voor de vereniging en een top aanvulling voor de accommodatiegroep. Wat doet hij allemaal op de doordeweekse ochtenden? Onder andere de kleedkamers schoonmaken, het onkruid wieden, op maandag en vrijdag Dineke helpen met bijvullen van de koelingen (Dineke is super tevreden over hem), opruimen, helpen met allerhande zaken. Elke 14 dagen wordt de vuilcontainer geleegd, deze zet Wim keurig op tijd klaar.

  Vaak rijdt Wim samen met Henk Viskil mee met Nico Stoker naar de uitwedstrijden van het 1e. Hij is dus nog altijd een trouwe supporter. Ook komt hij regelmatig bij de guppen kijken, bij toernooien en bij allerlei activiteiten. Hij is er ook trots op dat hij samen met de meeste bewoners van de Regenboog op 21 mei de Vissenloop gaat lopen en dat de opbrengst naar het goede doel gaat.

  Is Wim onmisbaar voor de club? Stormvogels antwoordt hierop volmondig JA!

   

  Wil jij ook bij Wim en de andere toppers aansluiten en op de op jouw gewenste dag komen helpen, neem dan contact op met Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl

  of bel naar T. 06 – 20 21 98 03

rfwbs-slide