• Vrijwilliger van de week ‘In het zonnetje’  ‘MARLIES ZEEGERS’

  Deze week weer een vrouw in het zonnetje!

  Marlies loopt al een jaar of 20 rond als helpend handje, en wat voor één. Maar daarvoor stond zij gezellig langs de velden. Marlies en haar man Cor (die vroeger jarenlang jeugdvoorzitter is geweest) hebben 5 kinderen, 4 zonen en 1 dochter. Alle 4 de jongens voetbalden bij Stormvogels in hun jongste jeugd en uiteraard als moeder zijnde sta je ze hard aan te moedigen.

  Op een dag kwam Marjo Van de Oever naar Marlies met de vraag of zij wilde helpen met schoonmaken en allerhande zaken. Dit deed zij en niet alleen samen met Marjo, maar ook Ineke Kievit. Met veel plezier samen 2 dagen in de week (op de dinsdag en vrijdag). Het schoonmaken van de toiletten, de bar en de bestuurskamers. Marlies had altijd oortjes in en stond altijd gezellig mee te zingen, luidkeels. Totdat iemand tegen haar zei: ‘stop maar, het is geen gehoor’. Jammer, want ze houdt van zingen.

  Na al die jaren komt Marlies nu nog elke maandagochtend, nog steeds met plezier. Toch even een uitje op de maandagochtend met koffie. Geen van haar kinderen voetbalt meer, maar deze lieve dame blijft bij de club komen.

   

  MARLIES BEDANKT!!!

rfwbs-slide