• Vrijwilliger van de week ‘In het zonnetje’ ‘Marit Rolvink’

  MARIT … lief, betrokken, open en sociaal.

  We kunnen nog veel mooie woorden opschrijven als we denken aan Marit, maar dan wordt het een oneindig verhaal.

  Sinds 2005 is Marit betrokken bij de club, dit omdat haar 2 zonen, Jari en Rick, begonnen met voetballen bij Stormvogels. De jongens waren toen 9 en 6 jaar jong.

  Zij was (en is nog steeds) een zeer betrokken moeder, supporter langs de lijn. Alex Beck is op een gegeven moment naar haar toegekomen met de vraag of zij wat ‘klusjes’ wilde doen voor de Jeugd Commissie, zo is Marit als vrijwilligster begonnen. Zij heeft o.a. het pestprotocol geschreven en wat andere administratieve klussen geklaard.

  In 2013 was zij actief betrokken als vrijwilligster voor ‘Samenloop voor Hoop’, dit is een 24-uurs loop. Samen met Marja Post heeft zij toen prijzen voor deze loop binnen kunnen halen, van daaruit heeft zij ook, samen met Marja en Monique Smits, prijzen voor de kerstbingo bij Stormvogels geprobeerd te krijgen. Wat ook zeker lukte elk jaar. We gaan er hard vanuit dat de kerstbingo in december 2022 zonder corona kan plaatsvinden.

  Sinds 2015 was Marit actief betroffen bij de Jeugd Commissie als jeugdsecretaris, in 2020 is zij vanuit de jeugd overgestapt naar het Hoofdbestuur en is daar secretaris. Dat heeft zij van Geert Strijland overgenomen, maar kan nog een hoop van deze ‘rot in het vak’ leren. De samenwerking verloopt zeer prettig.

  Marit staat sinds dit jaar 1 x per maand achter de bar met veel plezier drinken en snacks te verkopen.

  Verder assisteert zij waar nodig, bij (jeugd) toernooien en (jeugd) activiteiten.

  In het dagelijks leven is zij Schulddienstverlener bij het Sociaal Wijkteam in Haarlem-Noord, zij haalt hier veel voldoening uit.

  Marit, bedankt voor al jouw hulp.

  Wil jij Stormvogels ook een helpend handje bieden in welke vorm dan ook, neem dan contact op met Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl

  of bel naar T. 06 – 20 21 98 03

rfwbs-slide