• Vrijwilliger van de week ‘In het zonnetje’ ‘Kees Van Honk’

  Kees Van Honk (officieel Cornelis Hendrikus) is ook zo’n vrijwilliger die al jaren bij de club rondloopt. Een constante factor voor de vereniging, een stille kracht en spin in het web, maar wel op de achtergrond. Voor de club veel waard!

   

  Begin jaren ’90 is Kees bij Stormvogels komen binnenwandelen, omdat zijn oudste zoon Jordy een jaar of 8 was en wilde voetballen. Kees is als hulpouder altijd actief geweest, vlagger/chauffeur etc. Jordy heeft t/m de selectie gevoetbald en ging toen studeren. Bij Glenn, zijn jongste zoon, was het eigenlijk hetzelfde verhaal. Hij heeft het ook tot aan de selectie geschopt.

  In 1998 is Kees gevraagd door Willem Haasnoot (toentertijd voorzitter) om samen met Geert Strijland, Nico Stoker en Theo Van Son een ‘organisatie onderzoek’ te doen, als gevolg hiervan is Kees in 1999 toegetreden tot het bestuur.

  En nog steeds veel op de achtergrond, maar wel zeer actief. Kees heeft een hoop gedaan, hij is 2e secretaris geweest en doet nog steeds Algemene Zaken, Accommodatie en ondersteuning bij financiële zaken. Geholpen bij de organisatie van het EK 2000 en EK 2020, begeleiding nieuwbouw (financiële kant), 100 jarig jubileum. Is momenteel betrokken bij het project accommodatie ‘mogelijke huisvesting BSO’, hij is een vraagbaak en spin in het web. Heeft contacten met de gemeente en de KNVB (opleidingsvergoedingen). Bepaalde contacten onderhoudt hij samen met Nico. Kees is representatief en sinds 2012 erelid!

  Kees is al 44 jaar getrouwd met Inge, samen hebben zij 3 kinderen: Jordy, Iris en Glenn. 3 kleinkinderen (Suus en Bibi van Iris, sinds een paar weken Siem van Glenn en nummer 4 van Jordy is onderweg). Heeft 48 jaar bij de Belastingdienst gewerkt.

  Met veel plezier passen Kees en zijn vrouw elke dinsdag en donderdag op en op vrijdagochtend kun je hem vinden in het zwembad, heerlijk spatteren met baby/peuterzwemmen met de meisjes.

   

  Kees, jij noemde jezelf een man op de achtergrond, maar Stormvogels ziet en waardeert jou en hoopt zeker dat jij nog een aantal jaren blijft bij de club.

  BEDANKT!!!

   

  Wil jij Stormvogels ook een helpend handje bieden in welke vorm dan ook, neem dan contact op met Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl

  of bel naar T. 06 – 20 21 98 03

rfwbs-slide