• Vrijwilliger van de week ‘In het zonnetje’ ‘HENNY ULEHAKE’

  Deze week alweer zo’n bekend gezicht voor de club en niet alleen een bekend gezicht, maar ook lief, open en sociaal. Een man met een hart voor Stormvogels.

  Op 8-jarige leeftijd kreeg Henny een paar kicksen van zijn oom en begon met voetballen bij Stormvogels. Dit is hij jarenlang blijven doen tot aan de zaterdag 1. Tot hij 34 was is hij naar Waterloo gegaan, daar heeft hij een jaar of 4 gevoetbald.

  Gelukkig kwam Henny weer terug naar ons en is bij de veteranen gaan spelen tot ongeveer zijn 41e. Toen vond hij het tijd om te stoppen met het spelletje zelf te spelen.

  Zijn zoon Robin heeft ook altijd van jongs af aan bij Stormvogels gespeeld, Henny heeft bepaalde jeugdteams getraind (de F-jes en E-tjes), niet bij zijn zoon. En hij is een tijd coördinator bij de E-junioren geweest.

  Dagmar Binkhorst, de schoonzus van Henny, was toen coördinator van de kantine en haar man (Floor) vroeg Henny of hij wilde helpen op de donderdagavond in de kantine. Dit deed hij samen met Floor. Toen Floor stopte ging Henny door … en gelukkig nu nog steeds een vertrouwd gezicht achter de bar op de gezellige donderdagavond!

  Henny is al 38 jaar getrouwd met Els en samen hebben ze 2 kinderen (Anja en Robin) en 2 kleinkinderen (Siem en Mees).

  Henny is nog altijd werkzaam als proces operator bij Rijnland.

  Gelukkig voor de club blijft Henny achter de bar staan en uiteraard komt hij met enige regelmaat naar de wedstrijden kijken.

  HENNY … BEDANKT voor jouw jarenlange inzet, altijd met een lieve glimlach en een vrolijk gezicht.

   

  Wil jij Stormvogels ook een helpende hand bieden in welke vorm dan ook, neem dan contact op met Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl of bel naar T. 06 – 20 21 98 03

rfwbs-slide