• Vrijwilliger van de week ‘In het zonnetje’ ‘Henk Viskil

  Mister Stormvogels, wie kent hem niet?!

  Al jaren bij de club, een echte, fijne vriend voor velen.

  Henk is op zijn 7e begonnen bij de welpen en is behoorlijk doorgegroeid in de vereniging. Later op zondag in het 5e begonnen en opgeklommen tot het 2e. Op de zaterdagen heeft hij ook een aantal jaren gespeeld. Al met al jaren lekker gespeeld bij zijn oude vertrouwde club!

  Op zijn 17e was hij al trainer van de welpen, en heeft dit een aantal jaren gedaan. Henk heeft eens een ‘uitstapje’ gemaakt naar KIC (Velsen Noord), in seizoen ‘92/’93 zelfs Van Nispen getraind. Hij was best fanatiek, en ze zijn dat jaar wel kampioen geworden. Daarna heeft hij een jaar of 5 bij Terrasvogels rondgelopen.

  Op een gegeven moment werd hij door Lesley Hellings en Jaap Iskes gevraagd 2e trainer te worden bij Stormvogels. Ook hierin is hij jaren actief geweest.

  Willem Haasnoot heeft hem bij het bestuur gevraagd, altijd Technische Zaken gedaan, als we het nu rondvragen is iedereen unaniem ‘Henk was goed daarin’ en nog betekent hij veel voor iedereen van Stormvogels. Henk … ons erelid met een hart van goud! Bij elke verenging waar hij komt bij uitwedstrijden wordt hij herkend en spreekt men met bewondering over hem over de periode in zijn actieve jaren. Door zijn ziekte kan hij helaas de laatste jaren minder brengen. Maar hij volgt nog alles en steekt zijn mening en gemeende adviezen niet onder stoelen of banken. Alles in het belang van zijn cluppie!

  Henk … ERELID … bedankt voor alle prachtige jaren die je ons van dienst was en nog altijd bent.

  Wil jij jouw vereniging ook een helpend handje bieden in welke vorm dan ook, neem dan contact op met Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl

  of bel naar T. 06 – 20 21 98 03

rfwbs-slide