• Vrijwilliger van de week ‘In het zonnetje’ ‘HENK KUNST’

  Meneer Henk Kunst, ook zo’n topper deze grote man. Ook hij is waardevol voor de vereniging!

  Henk kwam bij Stormvogels terecht omdat zijn jongste zoon Steffan toen hij 16 jaar was van VSV naar Stormvogels kwam. En wat doe je als vader? Juist, je gaat met je kind mee. Henk popte zich op als grensrechter en die taak heeft hij tot aan het 2e gedaan.

  Toen hij in 2001 met pensioen ging (hij heeft altijd gewerkt als betonvlechter in de bouw) werd hij door zijn zwager Willem Haasnoot gevraagd om wat meer bij Stormvogels te komen doen. En zo geschiedde … Samen met Jan Van der Stelt voelde hij zich een 2-éénheid, Jan was de grote motivator! Na al die jaren is Henk nog steeds actief bij de Accommodatieploeg. Hij heeft veel gedaan, grote klus was de bouw van de kleedkamers, daar hielp hij bij. En de tribune schilderen. Nu allerhande klussen, zoals borden schoonmaken, divers onderhoud. Kleedkamers schoonmaken en nog vele klussen meer.

  Vroeger deed hij dit (samen met alle andere mannen en vrouwen van de Accommodatie) 5 dagen per week en dan de hele dag, dit is teruggebracht naar 3 ochtenden per week. Zolang het kan, gaat Henk zeker door met deze ‘uit de hand gelopen’ hobby 😉 En daar is iedereen ontzettend blij mee.

  Henk is 58 jaar getrouwd met zijn lieve Thea, samen hebben ze 3 kinderen, Rob, Annet en Steffan en 5 kleinkinderen. Eén van de kleinkinderen heeft de jeugdopleiding bij AZ gevolgd en voetbalt nu in Zweden. Een trotse opa? Dat zeker en op alle 5 evenveel!

  We kunnen het niet vaak genoeg benoemen, zonder een accommodatieman als Henk (en alle andere vrijwilligers) draait een vereniging niet.

  Dus ook aan ons zonnetje van deze week de complimenten voor zijn inzet en een grote buiging ... BEDANKT!!

  -

  Wil jij Stormvogels ook een helpend handje bieden in welke vorm dan ook, neem dan contact op met Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl

  of bel naar T. 06 – 20 21 98 03

rfwbs-slide