• Vrijwilliger van de week ‘In het zonnetje’  ‘Hans Willemse’

  Deze week wederom zo’n stabiele factor, een fijne man in het zonnetje!

  Hans is in 2002 bij Stormvogels binnengekomen. Zoontje Mart was toen 4 jaar oud en begon als gup. Hans werd gelijk als leider van de kleintjes gebombardeerd. Dit overigens met veel plezier.

  Mart stroomde uiteraard door, daardoor Hans ook, hij werd coördinator van de B-junioren toen Mart daar speelde en Hans is ook nog ongeveer een jaar Jeugdvoorzitter geweest.

  Mart ging op zijn 16e in het 1e spelen, dit heeft hij zo’n 1,5 jaar gedaan en toen werd hij door Richard Plug gevraagd om bij Odin’59 te komen. Dit deed hij.

  Maar gelukkig voor onze vereniging is Hans nog altijd hier gebleven en is vanuit het jeugdbestuur naar het hoofdbestuur gegaan. Hij is onze Penningmeester en doet dit met veel plezier. Ook helpt hij altijd bij jeugdtoernooien en is een fantastische fotograaf voor ons bij activiteiten. In het dagelijks leven runt hij zijn eigen administratiekantoor.

  Hans … jij wordt ontzettend gewaardeerd door iedereen! Op naar nog veel meer mooie jaren bij Stormvogels.

   

  Wil jij jouw vereniging ook een helpend handje bieden in welke vorm dan ook, neem dan contact op met Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl

  of bel naar T. 06 – 20 21 98 03

rfwbs-slide