• Overzicht Vrienden van Stormvogels september 2023

   

  LET OP!!! Wij hebben een nieuw banknummer:

  NL60 RABO 0364 9779 65 t.n.v. IJ.VV. Stormvogels

   

  Wij betreuren deze derde bankwijziging op rij ontstaan door jammerlijke omstandigheden. Onze welgemeende excuses daarvoor.

  Doelstelling Vrienden van IJ.V.V. Stormvogels voorheen de Club van Honderd is het ondersteunen van de jongste jeugd tot en met de senioren. Het is alleen jammer te moeten constateren, dat het ledenaantal de laatste jaren behoorlijk is gedaald door o.a. overlijden en het opzeggen van het lidmaatschap. Het streven van het bestuur van de Vrienden is daarom nog steeds te komen tot het aantal van honderd of meer leden; de  contributie bedraagt minimaal € 50,- per jaar (zie linksboven).

  Het afgelopen jaar bestond het bestuur uit de volgende personen: voorzitter Dieter van Laar, penningmeester Ben Broek en de leden Willem Jongsma en Philip Zwaan.

  Na vele jaren de functie van penningmeester van de Vrienden te hebben bekleed, heeft Ben Broek moeten besluiten deze functie neer te moeten leggen. De dank van het bestuur gaat daarom uit naar Ben voor zijn secure penningmeesterschap al die jaren.

  Sandra Heida-Sechi, onze verenigingsmanager, is bereid gevonden Ben op te volgen en zal de financiële kant van de Vrienden onder haar bekwame hoede nemen. Zij zal echter geen deel uitmaken van het bestuur van de Vrienden.

   

  Overzicht senioren van het seizoen 2022-2023 Het afgelopen seizoen

  2022-2023 verliep voor zowel ons eerste als het tweede elftal respectievelijk heel goed en uitstekend: trainer Patrick Krop eindigde opnieuw op de tweede plaats terwijl het tweede elftal van Marco Adema kampioen werd en daardoor naar de reserve eerste klasse promoveerde. Onze welgemeende felicitaties voor  Marco en zijn manschappen.

  Ons vlaggenschip behaalde opnieuw een tweede plaats, nu achter kampioen Olympia Haarlem. Uit 26 wedstrijden werden maar liefst 62 punten behaald met een doelsaldo van 94 voor en 27 tegen. Jammer dat er een paar onnodige nederlagen geleden werd, o.a. tegen RKAVIC, EDO en IJmuiden. Tegen kampioen Olympia Haarlem werd tweemaal gelijk gespeeld.

  En opnieuw nam Stormvogels deel aan de nacompetitie, sinds de overstap naar het zaterdagvoetbal voor de vierde keer. Twee thuiswedstrijden stond het team van trainer te wachten en het eerste duel was tegen NiTA uit Nieuwer ter Aa, dat met een 4-0-nederlaag huiswaarts werd gestuurd.

  Het tweede thuisduel was tegen Olympia’25 uit Hilversum en dat duel verliep slecht voor Stormvogels: een 2-4-nederlaag. Opnieuw geen promotie dus voor de IJmuidenaren.

  Milan van Essen trof 24 keer het doel; Brian Ezeoke scoorde 14 keer, Bas Scholte 12 en José Leone 10.

  Stormvogels is komend seizoen ingedeeld, samen met de Kennemerland-teams, in de derde klasse A, de Noord-Hollandse klasse. Voor de indelingen en programma verwijs ik naar het nieuwe eind september uit te geven Stormvogels-bulletin, naar de site van Stormvogels en naar de site van Hollandse Velden, west 1, derde klasse A zaterdag. Op 23 september speelt het eerste thuis tegen ADO’20, gevolgd een week later uit bij vv IJmuiden. Gezien de vele nieuwe spelers wordt het competitieverloop volgend seizoen met vertrouwen tegemoet gezien:

  Bastiaan Scholten stopte met voetbal; naar Stormvogels kwamen van Odin’59 Mart Willemse (terug op oude nest) en Dustin Mijnders; van FC Lisse Mitchell Bormann; Mitchell Bruinink (SVIJ); van Waterloo Eric de Ruiter en Mitch Dekker en van DEM kwam Hugo de Bie. Met een gerust hart kan gesteld worden dat Stormvogels met zijn drie selectieteams in de breedte een stuk sterker is geworden.

  Namens het bestuur en alle Vrienden van Stormvogels wens ik alle jeugd-, de drie senioren- en de twee vrouwenteams een succesvol en sportief seizoen toe.

   

  Dieter van Laar, voorzitter

  Telefoon 0255-521033 of 06-24640457

   

rfwbs-slide