• Samen met de DEKA markt Zeewijk verzorgt IJVV Stormvogels een geweldig leuke actie. De DEKA markt sponsort een heus verzamelalbum voor je eigen voetbalplaatjes. Op bijgaande foto's zie je een voorbeeld van vv Doetinchem. Uiteraard komt er een heus Stormvogels verzamelalbum. Over enkele weken begint de DEKA markt met de actie en dan kun je bij de boodschappen op het Zeewijkplein zakjes krijgen met onze eigen voetbalplaatjes daarin. Binnenkort volgt informatie wanneer dit officieel van start gaat. Nu gaat het er om dat we met z'n allen er voor zorgen dat iedereen individueel en als team op de foto komt. Hiervoor zijn twee zaterdagen ingeruimd, te weten 10 en 17 februari. Let goed op de berichten, je wordt via je leider, trainer of coördinator benaderd om op een precies tijdstip bij Stormvogels te komen om daar op de foto te gaan. Zorg dat je op het aangegeven tijdstip op tijd bent (bij jeugdleden samen met een ouder) anders is er een kans dat je niet op de (team)foto staat en dan kun je straks je eigen plaatje niet sparen. Dat zou toch zonde zijn en zal je ook niet willen. Niet alleen (jeugd)spelers gaan op de foto, ook de trainers, begeleiders en ook onze vrijwilligers van de kantine, accommodatie, het bestuur, de jeugdcommissie, de activiteitencommissie, financiële commissie, sponsorstichting, bestuur vrienden gaan allemaal op de foto.
  De volgende groepen worden verwacht:
  Zaterdag 10 februari om 12.00 uur: Kantinepersoneel
  Zaterdag 10 februari om 12.30 uur: Jeugdcommissie en Jeugdactiviteitencommissie
  Zaterdag 17 februari om 10.45 uur: technische staf senioren en begeleiding
  Zaterdag 17 februari om 11.15 uur: Medewerkers accommodatie
  Zaterdag 17 februari om 12.30 uur: Hoofdbestuur
  Zaterdag 17 februari om 13.30 uur: Activiteitencommissie senioren
  Zaterdag 17 februari om 14.00 uur: Bestuur vrienden van stormvogels, stichting sponsoring en
  financiële commissie
  De spelers van de jeugd en senioren krijgen apart een oproep, wanneer zij moeten verschijnen bij Stormvogels voor het maken van de foto's.
  DUS LET GOED OP DE OPROEP EN ZORG DAT JE ER BENT.
  Wanneer je jonger dan 18 bent dient ook je ouder/begeleider aanwezig te zijn er moet immers een verklaring worden getekend dat je akkoord bent met het feit dat jouw foto gebruikt wordt bij deze actie.
  MET ELKAAR MAKEN WE HIER EEN HELE MOOIE ACTIE VAN DIE ONS ALLEMAAL EEN PRACHTIG VERZAMELALBUM EN MOOIE HERINNERING OPLEVERT.
  BESTUUR EN JEUGDCOMMISSIE IJVV STORMVOGELS

rfwbs-slide