• Stormvogels opnieuw winnaar van Zeehaven Zilveren Trawler Toernooi

  Voor de tweede keer op rij is Stormvogels winnaar geworden van haar eigen georganiseerde Zeehaven Zilveren Trawler Toernooi, gesponsord door Zeehaven IJmuiden N.V., Cornelis Vrolijk B.V.  en Swanlake Consultants.

  Stormvogels had de eerste wedstrijd een combinatie van Velsen tegenover zich en gezien de uitslag van 4-0 had het elftal van trainer Patrick Krop totaal geen moeite met haar tegenstander. Uit een corner opende José Leone de score met een kopbal; Mick Dubbelaar zorgde voor de 2-0; uit een vrije schop van Danny Blok, weer op het oude nest, werd de marge drie doelpunten en na een goede actie bepaalde Auoun Koridon, samen met zijn broer Jan deel uitmakend van de Stormvogels-selectie, de eindstand op 4-0.

  Omdat IJmuiden het duel tegen VSV za. met 4-1 had gewonnen, werd het team van trainer Brian Tevreden de opponent van Stormvogels in de finale. IJmuiden gaf dapper partij en halverwege de tweede helft wist Stormvogels het enige doelpunt van dit duel te scoren: uit een assist van Brian Ezeoke wist Milan van Essen tegen zijn oude club de eindstand op 1-0 te bepalen Velsen wist beslag te leggen op de derde plaats door VSV met 4-1 te verslaan.

  Op het drukke en oergezellige sportpark Zeewijk overhandigde Zeehaven-directeur Peter van de Meerakker na afloop van dit jaarlijks terugkomende toernooi opnieuw de eerste prijs aan Stormvogels-aanvoerder Joshua Jansen.

  De vrouwen

  Op het laatste moment kwam een afbericht van de vrouwen van DSS en dat was de gelegenheid van de organisatie de vrouwen van Velsen, IJmuiden en Stormvogels tweemaal tegen elkaar te laten uitkomen. De dames van IJmuiden toonden zich de sterksten,  gevolgd door Velsen en Stormvogels.

  Dieter van Laar

rfwbs-slide