• Stormvogels jeugd is in beweging, ons Technisch Jeugdcoördinator aan het woord.

   Als jongste Technisch Jeugdcoördinator (TJC) ben ik trots op deze club!

  Het huidige seizoen loopt ten einde, de teams en trainers zijn druk en goed bezig geweest. Na vorig seizoen geen C junioren te hebben gehad, hebben wij dit seizoen weer een leuk elftal met 15 enthousiaste binken. Onder de leiding van Jack Binkhorst en op Zaterdag (thuiswedstrijden) Willem Nat, worden zij iedere week beter en maken ze veel plezier. Een positieve ontwikkeling dus!

  Waar we ook trots op zijn, zijn onze Guppen onder leiding van Jos Janssen (aanvoerder van Stormvogels 1) en Geert Strijland/Paul van Leeuwen. Elke week een flink aantal kids die met plezier en kwaliteit worden klaargestoomd voor de pupillen!

  Ook bij de onderbouw gaat het steeds beter, dankzij onze goede enthousiaste trainers en vrijwilligers. Met 8 elftallen van de JO9/2 tot de JO13/1 zijn we op niveau aan het spelen en trainen en worden de kinderen met plezier en kunde opgeleid. Ook onze meiden, onder leiding van Cor boeken veel vooruitgang!

  De JO19 had, door omstandigheden, een lastige start dit seizoen. Inmiddels hebben Jeffrey en Pascal dit uitstekend opgepakt en draait ook dit team in de hoofdklasse goed mee en trainer er zelfs al spelers van dit team met de selectie mee!

  Qua prestatie niveau is onze uitschieter de JO11-1 die dit seizoen in de Hoofdklasse uitkomt. De JO9-1, JO10-1 en JO13-1 spelen in de 2de klasse en doen het hierin ook ontzettend goed. De weg omhoog is dus weer ingezet.

  De overige jeugd teams trainen elke woensdag middag ‪van 16:30 tot 17:30 in de carrousel training, waarin niet alleen spelers maar óók trainers worden opgeleid. Wil je een keer meetrainen bij onze club om te kijken of je het leuk vind, je mag altijd aansluiten. Ook als je graag wilt komen werken met jeugd ben je van harte welkom!

  Een vooruitblik;

  De zoektocht naar trainers en jeugd.

  Ook volgend seizoen zal ik doorgaan als TJC.

  Inmiddels zijn wij volop bezig met het volgend seizoen. Ook daar willen we weer een leuk jaar van maken voor onze jeugd.

  Dankzij onze Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) die verschillende activiteiten organiseert met én naast het voetbal en onze voetbalschool (Willem Nat voetbalschool) is ons leden aantal langzaam aan het groeien. Ben je benieuwd naar deze ontwikkelingen, houdt dan onze Facebookpagina goed in de gaten.

  Qua prestatie niveau hebben we volgend seizoen in elke lichting een 1e team dat 2e klasse of hoger (1ste klasse/ Hoofdklasse) gaat spelen, dus ook als je jezelf wilt ontwikkelen als speler en nog beter wilt worden kun je bij ons goed je “ei” kwijt.

  Volgend seizoen hebben wij zelfs nog meer teams, waardoor de hulp van vrijwilligers steeds belangrijker wordt. Vind je het leuk om met leuke jeugd te werken, meld je dan aan bij ons. Dan gaan we er samen een mooi seizoen van maken!

   De jeugd is dus volop in beweging bij onze mooie club 💪

   

  Dave Binkhorst (Technisch Jeugd Coördinator IJ.V.V. Stormvogels)

rfwbs-slide