• Stormvogels in nacompetitie

  Met Stormvogels-Amstelveen/Heemraad start nacompetitie Door een verrassende 3-4-overwinning (doelpunten Joshua Jansen, Mats Berghuis, Brian Ezeoke en Thomas Scholten) zaterdag jl. in Haarlem op Olympia Haarlem is Stormvogels als hoogste ploeg in haar afdeling van de periodekampioenen geƫindigd. Deze riante positie werd beloond met een thuiswedstrijd en de tegenstander is geworden Amstelveen/Heemraad.

  Dit duel wordt zaterdag 11 juni a.s. om 14.30 op sportpark Zeewijk gespeeld. In de derde klasse B eindigde Amstelveen/Heemraad met 44 punten uit 26 wedstrijden (44 doelpunten voor en 38 tegen) op de vierde plaats en pakte zodoende een derde periodetitel.

  De equipe van de succesvolle trainer Patrick Krop eindigde op een prachtige tweede plaats met drie punten achterstand op kampioen Kon.HFC en met maar liefst vijf punten voor op de gedoodverfde kampioen Olympia Haarlem.

  Zestien ploegen doen mee aan de nacompetitie: vier teams uit de tweede A en B en twaalf uit de derde klasse A t/m D. Zij gaan strijden om drie te vergeven plaatsen in de twee tweede klassen.

  Het programma voor zaterdag 11 juni a.s. ziet er als volgt uit:

  Hoten-TOV; Jonathan-USV Hercules; IJFC-Desto; NITA osv-vv Hees;

  EDO-Wartburgia; FC Zaandam-Olympia Haarlem; EVC-DEM;

  Stormvogels-Amstelveen/Heemraad.

  Mocht Stormvogels de eerste nacompetitiewedstrijd winnen, dan is de winnaar van FC Zaandam-Olympia Haarlem de volgende tegenstander. Wint FC Zaandam dit duel, dan wordt op dinsdag 14 juni a.s., aanvang 20.00 uur, in Zaandam de tweede nacompetitiewedstrijd tegen Stormvogels gespeeld; wint Olympia Haarlem van FC Zaandam, dan treft Stormvogels op dinsdag 14 juni a.s., aanvang 20.00 uur, de Haarlemmers op sportpark Zeewijk te IJmuiden.

  Dieter van Laar

rfwbs-slide