• Siem Verdikt overleden

  Ook ons bereikte het verdrietige bericht dat Siem verdikt is overleden.

  Simon Verdikt, Ome Siem. Wie kent hem niet? Zeker binnen Stormvogels een bekend en gezien figuur.  Karakteristiek en altijd met snor.

  Vanuit Waterloo kwam hij in zijn actieve voetbalperiode over naar Stormvogels en maakte velen jaren als keeper deel uit van de selectie. Een enkele keer keepte hij in ons eerste team, maar de concurrentie was groot in het doel van Stormvogels. In het 2e stond hij ook zijn mannetje. En op latere leeftijd stopte hij niet, en keepte hij nog jaren in de 3e selectie waarin veel jonge jongens werden opgevangen en klaargestoomd voor een hoger niveau.

  Zelf mocht ik (Nico Stoker) dit als 18 jarige ervaren. Siem en Ger Freriks brachten je binnen en buiten het veld alles bij. Het was heerlijk om op deze wijze kennis te maken met het seniorenniveau en hun verhalen aan de bas na trainingen en wedstrijden waren ook verrukkelijk en vol humor.

  Na zijn actieve periode was Siem een trouw supporter van zijn zonen Rob en Marcus die beiden het eerste elftal haalden. Marcus als spits en Rob als opvolger van zijn vader in het doel. Maar liefst meer dan 550 wedstrijden keepte zoon Rob in het eerste. Vader Siem was zo trots als een pauw.

  Ook na deze periode bleef Siem zijn clubje trouw. Zijn kleinkinderen waren nu het doel voor hem om te bewonderen langs de lijn op sportpark Zeewijk. Laatst bezocht hij, ondanks afnemende gezondheid, nog een wedstrijd van het eerste. Maar met name de 3e helft sprak hem aan. Gezellig een biertje en heerlijke gesprekken met oude bekenden. Iets waar Siem goed in was, gesprekken met iedereen en altijd heel gezellig en met humor.

  Nu is hij dan op zijn 80e overleden. We zullen hem missen. We condoleren zijn nabestaanden en wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit verlies, juist ook zo kort na het overlijden van hun moeder en oma Tiny. Het afscheid van Siem is in besloten kring.

  Bestuur, leden, vrienden en supporters van Stormvogels

rfwbs-slide