• Met veel verdriet hebben wij vandaag, 1 maart 2018 het bericht ontvangen van het overlijden van onze oud-voorzitter, erelid en vooral vriend Willem Haasnoot. We wisten uiteraard dat Willem ernstig ziek was, maar toch is de schok groot. Zijn verlies komt hard aan binnen zijn cluppie Stormvogels. Willem was na zijn eigen actieve carrière als speler tot aan de afgelopen maand decennia lang actief als vrijwilliger. Elftalleider, kantinemedewerker, voorzitter elftalcommissie, werkzaam bij de accommodatieploeg, scheidsrechter, trainer en leider van het damesteam en ook was hij een aantal jaren voorzitter. Hij ging niets uit de weg. In een lastige periode pakte hij de draad op en zorgde voor verbeteringen eind jaren negentig. Daarnaast was hij van vele markten thuis en gebruikte hij ook zijn netwerk. Alles in het belang van zijn cluppie. Hij is dan ook zeer terecht een aantal jaren geleden onderscheiden als erelid van IJVV Stormvogels. Willem was een no nonsens figuur, ruwe bolster - blanke pit, grote mond, klein hartje. Voor ons, en zeker ook voor zijn naaste familie, ontstaat een groot gat. Nooit meer zit hij op de hoek van de stamtafel, een bakkie een zwaar shaggie, een borrel! Nooit meer achter de bar, nooit meer met de verfkwast in zijn hand, nooit meer zijn verhalen over alles! We gaan hem verschrikkelijk missen als mens en als vrijwilliger. Een echte vriend is heen gegaan!

    Namens leden, vrijwilligers, vrienden, sponsoren en bestuur van Stormvogels condoleren wij zijn dochters Lisette en Wilma, de kleinkinderen en andere familieleden en vrienden van Willem met dit grote verlies. Iedereen veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode!

    De crematie zal plaatsvinden donderdag 8 maart as. te Westerveld Driehuis aanvang 13.45 uur. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren en het ophalen van herinneringen in zijn kantine bij Stormvogels.

    Oud-voorzitter Willem Haasnoot overleden!

rfwbs-slide