• Ome Ferry Betjes overleden

  Gisteren ontvingen wij het droevige bericht dat onze ome Ferry afgelopen vrijdag op 94 jarige leeftijd is overleden. Zelf zou hij met humor hebben gezegd "ik ben niet in de wieg gestikt".

  Ome Fer was jarenlang een vaste kantine medewerker. Dit tot grote vreugde van zijn vrienden en vriendinnen van de mannen en vrouwen selectie. Tot zijn 86e heeft hij dit gedaan. Daarnaast was hij tot een paar maanden geleden een vaste supporter van ons eerste team bij alle uit en thuiswedstrijden. Eerst met zijn eigen trouwe karretje, later met de taxi en de laatste tijd met Dieter van Laar.

  Ome Fer, een man vol humor en ook fanatiek. Wanneer er verloren werd was hij teleurgesteld, maar zei dan direct "dan volgende week maar winnen". Hij was gek met de jongens, maar hij was fabuleus om zijn bewondering voor de vrouwen. Gebogen stond hij karakteristiek achter de bar of liep hij rond. Kwamen er dames voorbij stond of liep hij in een klap rechtop. "Dan kan ik het beter zien" zei hij dan met zijn lachende pretoogjes.

  Ome Fer, terecht onderscheiden als lid van verdienste van ijvv Stormvogels, is niet meer. We zullen je missen langs de lijn Ome Fer. Rust zacht. Condoleances en veel sterkte voor je naasten.

  Dank voor alles.

  Namens bestuur, leden, vrijwilligers, vrienden, sponsoren van Stormvogels

  Nico Stoker

rfwbs-slide