• “Ome” Dick van Maren overleden

  Verdrietig vernamen wij het bericht van overlijden van Dick van Maren. Beter bekend als “Ome” Dick binnen Stormvogels.

  In zijn actieve jaren was hij een geweldige vrijwilliger bij onze jeugd. Als jeugd coördinator verzetten hij bergen werk. Ook nam hij nog twee seizoenen de rol van jeugdvoorzitter en bestuurslid op zich. Dit in een tijd dat het overvol was op ons sportpark Zeewijk.

  Precies en fanatiek verrichtte hij jarenlang zijn activiteiten, geheel belangeloos. Terecht ontving hij daar indertijd de onderscheiding tot lid van verdienste van Stormvogels voor.

  Ook was hij jarenlang een trouw supporter van zijn kinderen en later zijn kleinkinderen. En natuurlijk was hij immer aanwezig bij de wedstrijden van het eerste team.  Fanatiek en zeer betrokken volgde hij de verrichtingen van ons vlaggenschip. Zijn betrokkenheid bij het wel en wee van onze club was groot te noemen. Zijn mening stak hij ook niet onder stoelen of banken.

  Kritisch en eerlijk volgde hij ons als bestuur. Met maar één doel voor ogen, het belang van zijn Stormvogels. Tot op late leeftijd bleef hij als vriend van Stormvogels de wedstrijden en de bijeenkomsten van de vrienden bezoeken. Nu is daar dus een eind aan gekomen. Een echte Stormvogel is gevlogen. Wij zullen hem missen. Hierbij condoleren wij zijn nabestaanden en wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

  De uitvaart zal in besloten kring plaats vinden.

  Bestuur, vrienden en leden IJVV Stormvogels

rfwbs-slide