• Nieuwe jeugdopleiding “spelen en trainen als een prof”

  Jullie hebben het ongetwijfeld meegekregen uit de media. Stormvogels start in samenwerking met Telstar een nieuwe en intensievere jeugdopleiding. Wij worden de kweekvijver voor de jeugdteams (onder 21, 18 en 16) van Telstar, maar we zijn uiteraard ook gericht op de doorstroom naar onze eigen oudere jeugd- en seniorenteams.

  Deze nieuwe opleiding is voor iedereen die wil trainen als een prof. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau. Als Stormvogels lid kan je kiezen. Blijf je deelnemen aan de huidige Stormvogels jeugdopleiding of meld je straks aan voor de nieuwe Stormvogels – Telstar Prof opleiding. Beide opleidingen blijven naast elkaar bestaan. Een keuze hoef je nu nog niet te maken.

  De Stormvogels – Telstar Prof opleiding biedt meer dan de bestaande opleiding. Denk hierbij aan meer trainingen, gerichter trainen, meer individuele aandacht voor je (voetbal)ontwikkeling, video analyse, video van je wedstrijden, medische begeleiding, trainingskampen, meerdere (gediplomeerde) trainers, persoonlijke ontwikkelplannen etc.

  De nieuwe opleiding wordt voor ons verzorgd door de gediplomeerde trainers van Football Talent. Door de professionelere trainingsaanpak zijn hier meer kosten mee gemoeid en ligt de contributie hoger dan de bestaande opleiding. Uiteraard blijven wij de mogelijkheid bieden om in termijnen te betalen.

  Binnenkort komen wij met meer informatie over de opleiding en houden wij ook  een ledenvergadering waarin we dit alles nader toelichten. Daarna kun je ook besluiten of je deel uit blijft maken van de bestaande opleiding binnen Stormvogels  of dat je wilt kiezen voor de StormvogelsTelstar profopleiding. Mocht je op dit moment vragen hebben neem contact op met één van jeugdcommissieleden of het bestuur.

  Jeugdcommissie en Bestuur IJVV Stormvogels

rfwbs-slide