• Kom je ook  weer trainen?

  Ben je tussen de 7 en 13 jaar dan kun je als jongen of meisje vanaf woensdag 29 april trainen bij Stormvogels.

  Op woensdag en vrijdag organiseren we, elke week, samen met onze deskundige trainers tussen 1600 uur en 1800 uur 2 x een uur trainen op het kunstgrasveld. Je kunt kiezen of je om 1600 uur meedoet of om 1700 uur. Ben je fit genoeg voor 2 x een uur en is er voldoende ruimte dan is dat toegestaan. Je zult naar leeftijdsgroep worden ingedeeld.

  Vriendjes en vriendinnen die geen lid zijn van Stormvogels, zijn ook welkom om mee te doen. Meld je minimaal 2 uur van te voren aan bij Dave Binkhorst, technisch jeugdcoördinator van Stormvogels, bel of app naar 06-24336102. Voor onze Guppen kunnen we dit (nog) niet aanbieden, vanwege hun veelal jonge leeftijd leidt dit anders tot te veel ouders op het sportpark.

  Ben je tussen de 13  en de 18 en wil je ook, aangepast, trainen. Neem dan contact op met je eigen trainer. Van hem hoor je dan of er getraind gaat worden en wanneer. Hier gelden apart afstandsregels (1,5 meter) ook voor de trainingen, Trainingsoefeningen zullen hier dan ook op aangepast zijn. Kun je de trainer niet bereiken stuur dan een berichtje naar Dave Binkhorst.

  Uiteraard nemen wij de Corona (spel)regels in acht en dat moeten jullie, en je ouders, ook doen.  Je kleedt je thuis om en na afloop douche je ook thuis. Kleedkamer en kantine zijn gesloten. Je zorgt dat je op tijd bent maar niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training. Je ouders mogen niet mee op het sportpark. Neem je eigen gevulde bidon mee wanneer je tussendoor iets wilt drinken.  Lees ook de Corona regels op ons sportpark, en op  onze website en facebook, en/of in de app van je team.

  Samen zorgen we dat we gezond, veilig en met veel plezier kunnen sporten!

rfwbs-slide