• Jari van Westen succesvol bij scheidsrechtersconditietest

  Op 25 augustus jl. heeft Jari van Westen zeer overtuigend de scheidsrechtersconditietest op de campus van de KNVB te Zeist in zijn voordeel beslecht.

  Sinds een paar jaar is Jari, deel uitmakend van een hechte Stormvogels-familie, met heel veel succes bij de KNVB een assistent-scheidsrechter; het afgelopen seizoen kwam hij uit in de hoofdklasse van het zondagamateurvoelbal.

  De test bestond uit twee sprintonderdelen en 7 kilometer interval hardlopen. Zeer overtuigend werden deze drie onderdelen door Jari als een ware atleet gelopen.

  Jari promoveert het komend seizoen naar de derde een tweede divisie en zal zijn vlag hanteren zowel op de zater- als de zondagen. Daarom heeft hij moeten besluiten niet meer voor onze selectie uit te komen; heeft hij een vrije zaterdag, dan wil Jari graag een balletje trappen in ons derde elftal.

  Saillant detail; Jari startte jaren geleden zijn carrière als assistent-scheidsrechter bij ons eerste elftal van de zondagsenioren.

  De volgende stap voor Jari is de vlag te mogen hanteren in het betaalde voetbal. Wij wensen hem veel succes met deze missie.

  Dieter van Laar

rfwbs-slide