• Jan Stengs overleden!

  Verdrietig hebben wij kennis genomen van het bericht van overlijden van Jan Stengs. Lid van verdienste van onze vereniging.

  Jan was in zijn actieve periode bij onze verenging een geweldige vrijwilliger. Meer dan 15 jaar lang runde hij ons clubblad. Hij verzorgde niet alleen de redactie maar was ook chef van onze drukkerij. Eerst bediende hij daar de stencilmachine, maar niet veel later kwamen er heuse machines om bladen te drukken. Jan was volledig in zijn element.

  Uiteraard begon hij als supporter van zijn zoon Ronald bij Stormvogels. Maar van het één kwam het ander. Eerst als vrijwilliger binnen onze jeugd en vervolgens zijn zorg en aandacht voor ons clubblad. En niet alleen dat. Met onze drukkerij verdiende hij ook het nodige aan geld voor zijn Stormvogels. Externen wisten de weg naar onze drukkerij en vooral naar de kwaliteiten van Jan te vinden. En zo verdiende hij een aardig extra centje voor de club. Hij deed dit alles niet alleen met veel inzet en met hang naar perfectie, maar ook altijd met veel plezier en humor. Altijd goedlachs en met een woordje voor iedereen.

  Na een flink aantal jaren actief te zijn geweest droeg hij het clubblad over aan zijn opvolgers. Hij bleef Stormvogels en het voetbal trouw en volgden zijn kleinkinderen actief langs de lijn.  De laatste jaren nam zijn gezondheid af en kwamen we hem tegen in het verzorgingstehuis de Moerberg, uiteraard naast Stormvogels. In het begin nog steeds de goedlachse Jan waar je plezierig contact mee had. Later werd het herkennen minder en zagen we hem ook steeds minder.

  Gelukkig heeft hij nog wel kunnen genieten van het begin van de carrière van zijn kleinzoon Calvin. Iets en iemand waar hij ook bijzonder trots op was. Nu is Jan overleden. Wij herinneren hem als een prachtige vrijwilliger en als een mooi mens.

  Wij condoleren zijn nabestaanden en wensen hen veel sterkte met dit verlies.

  Bestuur IJVV Stormvogels

rfwbs-slide