• “Gerard van Es” 7 x 7 toernooi Zaterdag 2 juni 2018

  Op zaterdag 2 juni organiseren we voor de twaalfde keer het Open 7 x 7 voetbaltoernooi op sportpark Zeewijk. Dit jaar ook weer met een 45+ onderdeel (leeftijd vanaf 45 jaar!) en "walking football" voor de echte ouderen (60+) die het nog leuk vinden om tegen een bal te trappen. De teams voor deze laatste 2 onderdelen worden hiervoor speciaal uitgenodigd.

  Net als de voorgaande jaren heeft het toernooi een open karakter, dat wil zeggen dat teams (mannen en vrouwen) van leden en niet leden zich kunnen inschrijven. Er is wel een minimum leeftijd van 17 jaar. Je kunt dus teams vormen samen met leden, vrienden en familie, maar ook teams die geheel bestaan uit niet-leden zijn van harte welkom. Het inschrijfgeld bedraagt €50,= per team. Het toernooi dat van ongeveer 12.00 uur tot 17.00 zal duren, staat in het teken van sportieve gezelligheid, met aansluitend een drankje, een hapje en muziek.

  Visrestaurant "Gerard van Es" verzorgt na afloop van het toernooi vis en chips (kibbeling met patat) maar ook aan de niet visliefhebbers wordt gedacht (bbq). Per team kunnen 10 personen deelnemen aan dit gratis eten.

  Indien u mee wilt doen kunt u zich aanmelden bij o.a. Paul van Leeuwen, Jasper van der Linden, Kees van der Voort, Henk Ooms, Karin Botvliet, Nico Stoker, Geert Strijland, Arie Strijland of u kunt mailen naar secretaris@stormvogels.nl.

  Aanmelden kan ook door het invullen van het onderstaande contactformulier. Uw inschrijving dient uiterlijk 28 mei a.s. in ons bezit te zijn.

  De vorige keren heeft geleerd dat deelname met 7 personen per team erg krap is en wij bevelen dan ook aan om met minimaal 8 personen te komen.

  Wij hopen op een grote opkomst en een gezellige dag!

  Bestuur en Activiteitencommissie IJ.V.V. Stormvogels

 • Inschrijven Open 7 x 7 toernooi

rfwbs-slide