• “Gerard van Es” 7 x 7 toernooi donderdag 9 mei 2024 (Hemelvaartsdag)

  Op donderdag 9 mei organiseren we voor de veertiende keer het Open 7 x 7 voetbaltoernooi op sportpark Zeewijk. Dit jaar ook weer met een 45+ onderdeel (leeftijd vanaf 45 jaar!) en "walking football" voor de echte ouderen (60+) die het nog leuk vinden om tegen een bal te trappen.

  Net als de voorgaande jaren heeft het toernooi een open karakter, dat wil zeggen dat teams (mannen en vrouwen) van leden en niet leden zich kunnen inschrijven. Er is wel een minimum leeftijd van 17 jaar. Je kunt dus teams vormen samen met leden, vrienden en familie, maar ook teams die geheel bestaan uit niet-leden zijn van harte welkom. Het inschrijfgeld bedraagt €50,= per team. Het toernooi dat van ongeveer 12.00 uur tot 17.00 zal duren, staat in het teken van sportieve gezelligheid, met aansluitend een drankje, een hapje en muziek.

  Visrestaurant "Gerard van Es" sponsort het toernooi met na afloop vis (kibbeling) maar ook aan de niet visliefhebbers wordt gedacht (br. hamburger). Per team kunnen 10 personen deelnemen aan dit gratis eten.

  Indien u mee wilt doen kunt u zich aanmelden bij o.a. Paul van Leeuwen, Jasper van der Linden, Kees van der Voort, Henk Ooms, Karin Botvliet, Nico Stoker, Johan Kluijskens, Geert Strijland, Arie Strijland of u kunt mailen naar geertstrijland@quicknet.nl.

  Aanmelden kan ook door het invullen van het onderstaande contactformulier. Uw inschrijving dient uiterlijk 2 mei a.s. in ons bezit te zijn.

  De vorige keren heeft geleerd dat deelname met 7 personen per team erg krap is en wij bevelen dan ook aan om met minimaal 8 personen te komen.

  Wij hopen op een grote opkomst en een gezellige dag!

  Bestuur en Activiteitencommissie IJ.V.V. Stormvogels

 • Inschrijven Open 7 x 7 toernooi

rfwbs-slide