• Gerard en Bep Vester overleden.

  Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat ons lid van verdienste Gerard Vester op 79-jarige leeftijd is overleden. Nog droeviger en triester is dat zijn vrouw Bep een dag daarvoor is overleden op 80-jarige leeftijd.

  Van Gerard wisten wij dat hij nog heel fit was en vrijwilligerswerk deed en dat hij ook voor zijn vrouw zorgde. Nu zijn beiden bezweken aan de gevolgen van Corona. Echt verschrikkelijk en een bewijs temeer dat we deze pandemie toch echt serieus moeten blijven nemen. 

  In zijn periode bij onze vereniging was Gerard jarenlang actief als jeugdsecretaris, jeugd co√∂rdinator en als redacteur van ons roemruchte clubblad "De Stormvogel". Bij al die activiteiten werd hij altijd goedlachs ondersteunt door zijn vrouw Bep.  Ook Gerard was altijd vrolijk en deed zijn werkzaamheden serieus, gedegen en met humor.

  Na zijn actieve periode bleef Gerard ook altijd vol belangstelling de verenging volgen.  Een leuk en warm stel is ons ontvallen. "Altijd samen en alles samen". Ik citeer daarbij de zeer toepasselijke tekst van de rouwkaart van de familie.
  We zullen ze missen en herinneren als geweldig enthousiaste mensen en vrijwilligers.

  Onze condoleances en ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden van Gerard en Bep en wij wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit zeer grote en onwaarschijnlijke, dubbele verlies.


  Bestuur IJVV Stormvogels

rfwbs-slide