• Afgelasting Paastoernooi

  Vanavond hebben we onderstaand schrijven verstuurd.

  Beste Begeleider, Coach of Coördinator,

  Jij hebt jouw team opgegeven voor het Paastoernooi bij Voetbalvereniging Stormvogels op 11 april. Door de sluiting van alle sportfaciliteiten tot en met 6 april in verband met het coronavirus zijn wij helaas op het punt gekomen om toch te moeten besluiten dat het Paastoernooi bij onze vereniging NIET door kan gaan.

  Belangrijke overweging hierbij was de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers (over de hele dag zo’n 500 kinderen met hun begeleiders, fans en de helpende handen van de scheidsrechters en de eigen vereniging). Deze gezondheid en veiligheid staat bij ons voorop. Een tweede overweging is dat wij denken dat de KNVB ruimte nodig zal hebben om afgelaste wedstrijden in te halen.

  Wij betreuren enorm dat we dit moeten besluiten en willen daarom kijken of er bij jullie animo is om te schuiven van Pasen naar Pinksteren (30 mei)? Zouden jullie voor 24 maart kunnen aangeven of jullie hieraan zouden willen meedoen? Graag een ja of nee aangeven.

  Natuurlijk gaan wij er vanuit dat wij in 2021 wel weer het Paastoernooi kunnen organiseren. Wij hopen jullie dan alsnog te mogen verwelkomen.

  Met vriendelijke groet,

  Toernooicommissie

  Paastoernooi IJ.V.V. Stormvogels

  Sandra en Lesha

rfwbs-slide