• De trainingsbal gaat weer rollen bij Stormvogels


    De voorbereidingen zijn in volle gang. Als het goed is gaat komende week woensdag 29 april en vrijdag 1 mei onze voetbalschool en de trainingscaroussel voor jongens en meisjes tot 13 jaar draaien. Houd goed Facebook,onze website en de app van je team in de gaten.

    De bedoeling is dat we die 2 dagen tussen 1600 en 1800 uur 2x een uur trainen gaan aanbieden. Nadere informatie volgt nog maandag en/of dinsdag as, en uiteraard ook de spelregels voor spelers, trainers en ouders. Want in dit Corona tijdperk gelden nog steeds beperkende maatregelen voor een ieder.

    Gezondheid en voorzichtigheid gaan nog steeds voor op het sporten. Maar het goede nieuws is dat we iets kunnen gaan doen.

    Voor de oudere jeugd van 13 tot 18 jaar kijken we nog wat er kan. Daarvoor gelden strengere regels, met name 1,5 meter afstand ook tijdens het trainen. Voor deze teams kijken onze trainers wat ze kunnen gaan doen. Wellicht komen er aangepaste trainingsavonden voor hen. Houd de app van me team in de gaten. Later meer nieuws.


    Bestuur en jeugdcommissie.

rfwbs-slide